Deelnemersinformatie

Deelnemen doe je niet alleen. Samen met jou komen veel mensen in beweging om bij te dragen aan wetenschappelijk dementieonderzoek in het Erasmus MC. Met elkaar, maar toch op afstand, gaan we er een geweldige dag van maken. Hier vind je alle informatie om goed voorbereid te starten aan jouw Memory Walk.

 

eRoutes app
Heb jij de eRoutes app al geïnstalleerd en het evenement Rotterdam Memory Walk geactiveerd met jouw code? Nog niet? Doe dit dan voor zaterdag 18 december. Zo hoef je op de dag zelf alleen nog maar je afstand en route te kiezen. Dat is wel zo makkelijk.
Je activatiecode is per mail toegestuurd van uit eRoutes. Niet gevonden? Kijk even in je spambox.

Hulp nodig? Wij hebben de stappen even voor je op een rij gezet.

 

Tip als je samen een Memory Walk aflegt

Als je onderweg alle virtuele berichten wilt ontvangen dan dien je gebruik te maken van de app.

We adviseren deelnemers om een keuze te maken voor het aantal kilometers dat je wilt gaan lopen en vervolgens één iemand één van de voorgestelde routes uit de app te laten te kiezen. 
De andere deelnemers kiezen dezelfde afstand, door de slider op dezelfde stand te zetten, maar starten de activiteit door de button 'Start zonder route' te kiezen.

 

Picture time!
Heb je het Stap voor Stap selfie bordje al gespot in je deelnemerspakket? Tof hè! In het witte vlak is er ruimte om te laten weten voor wie jij gaat wandelen of om het bedrag op te schrijven dat je hebt opgehaald. En vergeet die vette medaille niet die jij dik hebt verdiend na het afleggen van jouw Memory Walk. Geef nog meer betekenis aan jouw deelname en ga met je medaille op de foto. Deel je leukste selfie met ons op social met #SamentegenDementie.

 

Power
Neem tijdens je Memory Walk wat te drinken en een snack mee voor onderweg. Wij zijn niet de enige die energie nodig hebben. Zorg dat je telefoon is opgeladen en neem eventueel een powerbank mee voor onderweg. Navigatie vraagt veel energie van de batterij. Het zou zonde zijn als je telefoon halverwege uitvalt.

 

Deelnemerspakket
Nog geen deelnemerspakket ontvangen? Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 6 december, ontvangen uiterlijk donderdag 16 december hun deelnemerspakket op de mat. Voor inschrijvingen vanaf 6 december doen we ons uiterste best het pakket op tijd te laten bezorgen. I.v.m. de mogelijke kerstdrukte bij PostNL kunnen wij geen garantie geven. 
Deelnemers die zich hebben ingeschreven vanaf 13 december ontvangen hun deelnemerspakket zo snel mogelijk na de Memory Walk. Heb je nog wat leuks om naar uit te kijken!

Download hieronder (op mobiel) of hiernaast (op desktop) de informatieflyer uit het deelnemerspakket.

 

Coronarichtlijnen
Houd je zaterdag 18 december aan de geldende coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Zo maken we er met elkaar een geslaagd coronaproof event van.

 

Vragen
Bekijk de FAQ
. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpen we je graag. Mail ons via foundation@erasmusmc.nl.

Deelnemersinfo flyer Download