Deelnemersinformatie


Deelnemen doe je niet alleen. Samen met jou komen veel mensen in beweging om bij te dragen aan belangrijk dementieonderzoek in het Erasmus MC. Met elkaar, maar toch op afstand, gaan we er een geweldige dag van maken. Hier vind je alle informatie om goed voorbereid te starten aan jouw Memory Walk. Deze informatie wordt binnenkort aangevuld met informatie over de start bij het Erasmus MC. 


Picture time!

Geef nog meer betekenis aan jouw deelname en ga met je medaille op de foto. Deel je leukste selfie met ons op social met #SamentegenDementie.

 

Power
Neem tijdens je Memory Walk wat te drinken en een snack mee voor onderweg. Wij zijn niet de enige die energie nodig hebben. Zorg dat je telefoon is opgeladen en neem eventueel een powerbank mee voor onderweg. Navigatie vraagt veel energie van de batterij. Het zou zonde zijn als je telefoon halverwege uitvalt.

 

Deelnemerspakket
Deelnemers die starten bij het Erasmus MC kunnen hun deelnemerspakket ophalen op zaterdag 17 december bij het evenementen. Deelnemers die starten vanuit huis krijgen hun deelnemerspakket toegesturd. Nog geen deelnemerspakket ontvangen? Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 5 december, ontvangen uiterlijk donderdag 15 december hun deelnemerspakket op de mat. Voor inschrijvingen vanaf 5 december doen we ons uiterste best het pakket op tijd te laten bezorgen. I.v.m. de mogelijke kerstdrukte bij PostNL kunnen wij geen garantie geven. 

Begin december kan je hieronder (op mobiel) of hiernaast (op desktop) de informatieflyer uit het deelnemerspakket downloaden.

 

Coronarichtlijnen
Houd je zaterdag 17 december aan de geldende coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Zo maken we er met elkaar een geslaagd coronaproof event van.

 

Vragen
Bekijk de FAQ
. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpen we je graag. Mail ons via foundation@erasmusmc.nl.