Ik wandel voor dementieonderzoek in het Erasmus MC

Jan Willem Pots

( Ik start mijn wandeling tijdens het event bij het Erasmus MC | Lid van team: Samen lopen we weer een rondje voor dementieonderzoek )

van totaal € 200 (110%)

Op 17 december trek ik mijn wandelschoenen aan voor de Rotterdam Memory Walk. Daarmee steun ik dementieonderzoek in het Erasmus MC.

De opbrengst van de Rotterdam Memory Walk wordt besteed aan onderzoek naar vasculaire dementie. Vasculaire dementie is een vorm van dementie die veel voorkomt, vooral op oudere leeftijd. Deze vorm van dementie ontstaat door problemen in de doorbloeding van de hersenen (vaatschade). Op dit moment is er nog geen behandeling die vasculaire dementie kan genezen. Wel kunnen artsen de oorzaken van vaatschade behandelen. Deze behandeling kan de verergering van vasculaire dementie misschien vertragen. Daarom is het herkennen van vaatschade bij patiënten met geheugenklachten of dementie belangrijk voor een goede diagnose en behandeling.

Samen tegen Dementie! Je kunt doneren door op de link te klikken, dan kom je op mijn donatiepagina. Alvast heel erg bedankt!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer