M

Ik wandel voor dementieonderzoek in het Erasmus MC

Miranda Harreman

( Ik start mijn wandeling tijdens het event bij het Erasmus MC )

van totaal € 400 (92%)

Ook ik trek mijn wandelschoenen aan op zaterdag 17 december 2022. Daarmee steun ik dementieonderzoek in het Erasmus MC.

Veel van jullie weten dat mijn vader Sjaak Harreman leed aan dementie. Het is vreselijk om te zien dat iemand waar je zoveel van houd steeds verder achteruit gaat en van je verwijderd. Het begon met wat warrige momenten maar werd erger met hallucinaties en onrust , hij kon niet meer zelfstandig wonen en ik moest hem helaas laten opnemen in een verpleeghuis. Me vader is vorig jaar overleden maar ondanks dat ik vaak naar hem toe ging en met hem kon knuffelen en er altijd een gezellig moment van probeerde te maken was ik hem al 6 jaar kwijt aan deze ziekte. Daarom loop ik mee ter nagedachtenis aan me vader en voor meer onderzoek naar Dementie. Wil je doneren .. dat zou fantastisch zijn al vast bedankt... Liefs Miranda 

De opbrengst van de Rotterdam Memory Walk wordt besteed aan onderzoek naar vasculaire dementie. Vasculaire dementie is een vorm van dementie die veel voorkomt, vooral op oudere leeftijd. Deze vorm van dementie ontstaat door problemen in de doorbloeding van de hersenen (vaatschade). Op dit moment is er nog geen behandeling die vasculaire dementie kan genezen. Wel kunnen artsen de oorzaken van vaatschade behandelen. Deze behandeling kan de verergering van vasculaire dementie misschien vertragen.
Daarom is het herkennen van vaatschade bij patiënten met geheugenklachten of dementie belangrijk voor een goede diagnose en behandeling.

Samen tegen Dementie!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer