Een bijdrage leveren


Donaties

Wellicht wil of kan je niet in beweging komen, maar wil je wel bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie. Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer direct aan de Rotterdam Memory Walk. Lees hier meer over het goede doel.

 

Doneer

 

Steun een deelnemer of team

Individuele deelnemers en teams kunnen via onze actiepagina hun prestaties en doelen delen. Je kan hen steunen met een donatie. Bekijk de deelnemers die zich naast deelname aan de Rotterdam Memory Walk ook extra inzetten om geld op te halen voor het goede doel en steun hen. Op deze manier komen er nog meer donaties binnen en maak jij het verschil in de levens van mensen die geraakt zijn door dementie.

 

Steun een deelnemer

 

Partnership

Liever een partnership met de Rotterdam Memory Walk i.p.v. doneren?  Dat kan!  Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden om uw bedrijf via ons event onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met de Erasmus MC Foundation via 010-7034802. 

 

Mail direct