Route


Route Rotterdam Memory Walk ingekort

Vandaag staat de Rotterdam Memory Walk op de agenda en wij zijn op dit moment druk bezig met de opbouw. De afgelopen dagen is de route meerdere keren gecontroleerd op de begaanbaarheid. Vandaag zijn er te veel punten gemarkeerd als onveilig. Daarom is er besloten om de route in te korten. Lees hier de update.


De oorspronkelijke route. (deze gaan we dus niet wandelen)
De Rotterdam Memory Walk is een route van circa 7 kilometer met vertrek en aankomst op het Burg. s'Jacobsplein bij het Erasmus MC. We starten om 18.30 uur, wanneer het donker wordt, en Rotterdam in zijn kerstsferen verlicht. We wandelen langs iconische bezienswaardigheden van Rotterdam als de Kubuswoningen en de Markthal. Deelnemers worden niet één keer, maar twee keer getrakteerd op de skyline van Rotterdam. Vanaf de Willemsbrug en de Erasmusbrug is dat echt een moment om even bij stil te staan. 

De Memory Walk is geheel uitgepijld en is rolstoeltoegankelijk. Om dit mogelijk te maken kan het zijn dat de route daardoor iets afwijkt. Dit wordt middels bewegwijzering duidelijk aangegeven.

Bij de Rotterdam Memory Walk die start vanuit huis kies je een eigen afstand en route. Je kan desgewenst wel een routeapp gebruiken naar keuze. 


Route Rotterdam Memory Walk met de start bij het Erasmus MC