Route ingekort

17 december 2022 15:14

Vandaag staat de Rotterdam Memory Walk op de agenda en wij zijn op dit moment druk bezig met de opbouw. De afgelopen dagen is de route meerdere keren gecontroleerd op de begaanbaarheid. Vandaag zijn er te veel punten gemarkeerd als onveilig.  

De route is ingekort - Pauzeplaats verplaatst
In het kader van veiligheid is er besloten om de route in te korten. De wegen vanaf de start tot het Maritiem District zijn begaanbaar. 

Voor het Maritiem District wordt nu de pauzeplaats ingericht. Hier kan je op vertoon van je Rotterdam Memory Walk bandje een warme kop chocolademelk halen en ontvang je wat lekkers.

Vanaf dit punt kan je het bekende rode schip Vessel 11 spotten. Wanneer je je ogen de kost geeft om een glimp van de skyline van Rotterdam te zien vang je ook de Erasmusbrug en de Zalmhaventoren.

Natuurlijk zorgen wij op dit punt voor een gezellige sfeer. Na de stop wandel je dezelfde route terug.

LET OP: je kan hier niet naar het toilet. Dit is wel mogelijk op het evenemententerrein.

De route komt nu op bijna 3 KM. Wij hopen op jullie begrip. Met elkaar gaan we er een aangepaste en gezellige avond van maken. Tot straks!

Samen tegen Dementie!

 

Rotterdam Memory Walk 2022 is uitverkocht! Wil je op de hoogte blijven van Rotterdam Memory Walk 2023? Meld je dan hier aan voor updates. Doneren voor Rotterdam Memory Walk 2022 is nog wel mogelijk.