100% coronaproof


Iedere deelnemer dient zich aan de coronamaatregelen te houden die op zaterdag 17 december 2022 worden voorgeschreven vanuit het RIVM en die door de organisatie worden gehanteerd. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van iedere deelnemer.

Uiteraard volgt de Erasmus MC Foundation de ontwikkelingen op de voet rondom de coronapandemie. Hierbij worden richtlijnen en adviezen van het RIVM en het Erasmus MC opgevolgd. 

Mocht het evenement met de start bij het Erasmus MC geen doorgang kunnen vinden i.v.m. aangescherpte coronamaatregelen dan word je inschrijving omgezet naar de variant die 'start vanuit huis' en de opgehaalde donaties worden daarmee ook verplaatst. Wil je liever je inschrijfgeld terug? Geen probleem. Laat ons dat dan weten per mail via foundation@erasmusmc.nl. De opgehaalde donaties blijven altijd ten goede komen aan dementieonderzoek. 

De Rotterdam Memory Walk met de start vanuit huis is coronaproof. Je start namelijk vanuit je eigen huis of een andere zelf uitgekozen locatie op een tijdstip naar keuze.

Alleen samen kunnen we er een succesvolle dag van maken. Let goed op jezelf en elkaar.