Inschrijfprocedure


Op dit moment zijn wij helemaal uitverkocht met de Rotterdam Memory Walk 2023 en kan je je niet meer inschrijven.

Tijdens de inschrijving voor de Rotterdam Memory Walk is het mogelijk om je in te schrijven als individuele deelnemer of als team. Kies de juiste categorie en vul daarna de vragen in. 
Wij vragen je mobiele nummer om je gratis SMS-berichten te sturen over het evenement. 

Kinderen tot en met 12 jaar
Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen onder begeleiding. Wanneer je met kinderen van deze leeftijd gaat wandelen kan je dit aangeven bij de extra vragen van de inschrijfmodule. Zo ontvangen zij ook een deelnemerspakket en een vette medaille. 

Rolstoeltoegankelijkheid
De Rotterdam Memory Walk vanaf het Erasmus MC is geheel uitgepijld en is rolstoeltoegankelijk. Om dit mogelijk te maken kan het zijn dat de route daardoor iets afwijkt. Dit wordt middels bewegwijzering duidelijk aangegeven.

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag
Het aanmaken van een actiepagina en vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt en donaties ophaalt, is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

Medaille
De medaille zit bij je inschrijving inbegrepen. 

Bevestigingsmail
Na je inschrijving ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check even je spamfolder. 

Meer informatie over je deelname
In de week van het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. 

Foutmelding bij het inschrijven?
Krijg jij een melding bij het inschrijven dat het emailadres al bekend is? Log dan rechts bovenin op de website in met het emailadres en wachtwoord van een eerdere deelname. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Zodra je ingelogt bent kan je direct inschrijven voor de komende Rotterdam Memory Walk.