Update i.v.m. de coronamaatregelen

17 november 2021 16:51

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM van vrijdag 12 november jl., hebben wij als Erasmus MC Foundation een lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen. De Rotterdam Memory Walk 2021 start en eindigt niet bij het Erasmus MC. Het is dan ook enkel mogelijk de Rotterdam Memory Walk vanaf huis of een eigen gekozen locatie te lopen. Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven voor de Rotterdam Memory Walk ontvangen woensdag 17 november bericht per e-mail over hun inschrijving.

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan. 

Dit betekent dat we op zaterdag 18 december 2021 de Rotterdam Memory Walk lopen vanaf huis of een eigen gekozen locatie. Je kiest zelf hoe laat je wilt vertrekken, of je samen of alleen loopt. We hebben voor de Rotterdam Memory Walk from Home de speciale eRoutes app beschikbaar gesteld. Met behulp van de eRoutes app bepaal je je eigen afstand, krijg je op basis van je GPS-locatie diverse routes voorgesteld of kan je je eigen route kiezen om te wandelen.  

Tijdens je wandeling word je virtueel door ons aangemoedigd. Zo kunnen we op afstand, maar tóch samen in beweging komen om dementieonderzoek in het Erasmus MC te steunen. Daarnaast ontvang je van ons een deelnemerspakket thuis, met daarin onder andere die vette medaille.

Wij kijken ernaar uit om met elkaar van deze dag een mooie herinnering te maken. 

Stap voor Stap Samen tegen Dementie