Inschrijvingen Rotterdam Memory Walk 2023 geopend!

21 september 2023 10:08

Vanaf vandaag, Wereld Alzheimerdag, kan jij je inschrijven voor de Rotterdam Memory Walk 2023. Wandel zaterdag 16 december 2023 mee voor belangrijk dementieonderzoek in het Erasmus MC en laat jouw stappen tellen! 

Het aantal mensen in Nederland dat leeft met dementie neemt naar verwachting toe tot een half miljoen patiënten in de volgende 25 jaar. Dementie is nog steeds een dodelijke ziekte. Onderzoek naar de oorzaken en een betere behandeling van dementie zijn daarom van levensbelang. Doe mee aan de Rotterdam Memory Walk en steun belangrijk onderzoek naar dementie in het Erasmus MC. Jouw deelname maakt al een verschil!

De Rotterdam Memory Walk start en eindigt bij het Erasmus MC. We wandelen vanaf het begin van de avond om optimaal te kunnen genieten van de mooie verlichte stad. We starten om 18.30 uur vanaf het Burg. s'Jacobplein. Tijdens deze wandeltocht van ongeveer 7 km, passeer je enkele van de iconische bezienswaardigheden van Rotterdam. Van de bruisende Witte de Withstraat tot de indrukwekkende Markthal, de unieke Kubuswoningen, de schilderachtige Oude Haven, en de adembenemende Willemsbrug en Erasmusbrug. Je wordt omringd door de schoonheid van deze verlichte stad terwijl je je inzet voor een belangrijk doel. Je kan over de finish wandelen tot 21.30 uur. 

Klik hier voor meer informatie over het inschrijven.

Samen tegen Dementie!