Rotterdam Memory Walk €15,-

De Rotterdam Memory Walk 2023 is volledig uitverkocht! Geweldig om te zien met hoeveel mensen wij zaterdag 16 december de wandelschoenen gaan aantrekken voor dementieonderzoek in het Erasmus MC.  

Wandelen tegen Dementie

Stap in de strijd tegen dementie! Op zaterdag 16 december 2023 wandelen we samen de Rotterdam Memory Walk om geld op te halen voor dementieonderzoek in het Erasmus MC. Het aantal mensen in Nederland dat leeft met dementie neemt naar verwachting toe tot een half miljoen patiënten in de volgende 25 jaar. Dementie is nog steeds een dodelijke ziekte. Onderzoek naar de oorzaken en een betere behandeling van dementie zijn daarom van levensbelang. Doe mee aan de Rotterdam Memory Walk en steun belangrijk onderzoek naar dementie in het Erasmus MC. Jouw deelname maakt al een verschil!

Een route langs verschillende highlights in Rotterdam

De Rotterdam Memory Walk start en eindigt bij het Erasmus MC. We wandelen vanaf het begin van de avond om optimaal te kunnen genieten van de mooie verlichte stad. We starten om 18.30 uur vanaf het Burg. s'Jacobplein. Tijdens deze wandeltocht van ongeveer 7 km, passeer je enkele van de iconische bezienswaardigheden van Rotterdam. Van de bruisende Witte de Withstraat tot de indrukwekkende Markthal, de unieke Kubuswoningen, de schilderachtige Oude Haven, en de adembenemende Willemsbrug en Erasmusbrug. Je wordt omringd door de schoonheid van deze verlichte stad terwijl je je inzet voor een belangrijk doel. Je kan over de finish wandelen tot 21.00 uur. 

Op het evenemententerrein zal het aan sfeer niet ontbreken. Met onze DJ en speakers zorgen wij dat je opgewarmd op pad gaat. De foodtrucks bieden zowel voor de start als bij de finish lekkere warme hapjes en drankjes. Wat denk je van een lekkere winterse soep? Een portie poffertjes? Of een kopje warme chocolademelk? Hiermee kan je zelf de avond helemaal compleet maken. 

Laat jouw stappen tellen voor betere behandeling van dementie

Deze wandeling van circa 7 km mag je niet missen. De conceptroute kan je hier bekijken. Wandel met ons, steun dementieonderzoek en laat jouw voetstappen een blijvende indruk achterlaten in de strijd tegen dementie. Doe mee aan de Rotterdam Memory Walk en maak een verschil! Wil je alvast de sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de Rotterdam Memory Walk van vorig jaar.


Inschrijven voor de Rotterdam Memory Walk

De editie 2023 is volledig uitverkocht. Stap je net mis en wil je op de hoogte blijven van Rotterdam Memory Walk 2024? Meld je dan hier aan voor updates. 

Samen tegen Dementie!